Ladataan... Ladataan...

Päärynäneliöt

Valmistusaineet 4:lle
500 g Lehtitaikinalevyjä
2 kpl päärynää
1 dl ruokokidesokeria
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1 dl paistonkestävää omenamarmeladia
1 tl inkivääriä
Ohjeet

Sulata toisistaan irrottamiasi taikinalevyjä huoneenlämmössä noin 15 minuuttia. Pane uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
Puolita jokainen levy: saat 12–16 leivosta. Voitele taikinalevyt munalla. Nosta jokaiselle levylle nokare marmeladia. Viipaloi päärynät ja pane kullekin leivonnaiselle kolme hedelmäviipaletta. Ripottele päälle inkivääriä ja sokeria.
Paista leivonnaisia uunin keskitasossa noin 20 minuuttia. Tarjoa ne vastapaistettuina.

Vinkki

Vaihda päärynä omenaksi ja käytä mausteena kaneli-sokeriseosta tai vaniljasokeria.

Yksi annos sisältää 818 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":450,"alcohol":0,"protein":34,"carbohydrates":334},"weight":{"fat":50.01,"alcohol":0,"protein":8.62,"carbohydrates":83.47,"saturated_fat":26.67,"sugar":43.62,"fibre":5.64,"salt":1.16},"percent_raw":{"fat":0.5499604157856645,"alcohol":0,"protein":0.042134573935117,"carbohydrates":0.4079050102792187},"percent":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":41},"total":{"kcal":818,"weight":219.18999999999997,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":284.21},"item_type":"recipe","recipe_id":1000,"servings":4}}

 
Sulje