Ladataan... Ladataan...

Rakuunaporkkanat

Valmistusaineet 4:lle
10 kpl porkkanaa
1 rkl öljyä
1 tl hunajaa
0.5 dl persiljaa
Ohjeet

Ota esimerkiksi 10 porkkanaa. Leikkaa ne sentin viipaleiksi ja keitä vähässä, suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Ota enin liemi talteen ja käytä se muuhun ruokaan. Lisää kattilaan hieman öljyä, hunajaa ja silputtua rakuunaa. Puserra lisämauksi pari valkosipulinkynttä. Kallistele kattilaa, jotta maut tasaantuvat. Anna muhia liedellä vielä 2–3 min.

Vinkki

Hunajan sijasta voit käyttää fariinisokeria ja persiljan sijasta rakuunaa sekä kuivattua tai tuoretta, raastettua inkivääriä.

Yksi annos sisältää 81 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":42},"weight":{"fat":3.7,"alcohol":0,"protein":1.01,"carbohydrates":10.04,"saturated_fat":0.39,"sugar":10.2,"fibre":4.36,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.4296497520919041,"alcohol":0,"protein":0.051946798463135005,"carbohydrates":0.5184034494449609},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":82,"weight":29.7,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":169.25},"item_type":"recipe","recipe_id":104,"servings":4}}

 
Sulje