Lisäksi tarvitset 4-5 raparperin vartta.
Raparperi-omenasose: 4-5 raparperin vartta, omena, vettä, 1 dl sokeria, kanelitanko.
Vaahdota rasva ja sokerit. Vatkaa sekaan muna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne maidon kanssa mukaan seokseen. Levitä taikina voideltuun ja korppulevitettyyn noin 20*30 cm kokoiseen vuokaan.
Paista 200 asteessa noin 30 min. Kuori ja pilko raparperit ja omena. Keitä raparperi- ja omenapalat veden, sokerin ja kanelitangon kanssa kanssa soseeksi. Poista kanelitanko ja jäähdytä seos.
Vaahdota rasvaseos tai kuohukerma ja sekoita siihen tuorejuusto, maitorahka ja sokerit.
Levitä pohjan päälle raparperiomenasose ja anna imeytyä viileässä 1/2 h.
Levitä päälle tuorejuusto-rahkaseos.