Ladataan... Ladataan...

Rapeat valkosipulipalat

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl pitaleipää
50 g voita tai paistoon sopivaa margariinia
3 kynsi valkosipulin kynsiä murskattuna
Ohjeet

Halkaise pitaleipä ja leikkaa puolikkaat paloiksi. Pane ne pellille sisäpuoli ylöspäin.
Paista murskatut valkosipulinkynnet voissa. Voitele leipäpalat valkosipulivoilla.
Paahda leipäpaloja 200 asteen lämmössä uunin keskiosassa noin 5 minuuttia.

Yksi annos sisältää 220 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":96,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":107},"weight":{"fat":10.66,"alcohol":0,"protein":4.32,"carbohydrates":26.64,"saturated_fat":6.66,"sugar":0.27,"fibre":1.44,"salt":0.43},"percent_raw":{"fat":0.43652479405129346,"alcohol":0,"protein":0.07858872944921448,"carbohydrates":0.48488647649949207},"percent":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":48},"total":{"kcal":220,"weight":50.42,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":75.13},"item_type":"recipe","recipe_id":44774,"servings":4}}

 
Sulje