Ladataan... Ladataan...

Riisipuuro

Valmistusaineet 4:lle
2.5 dl luonnonriisiä
3 dl vettä
1 tanko kanelitanko
0.5 tl suolaa
5 dl rasvatonta (hyla)maitoa
Ohjeet

Keitä riisiä kanelitangolla ja suolalla maustetussa vedessä 15 minuuttia.
Lisää maito ja kiehauta puuro. Hauduta miedolla lämmöllä noin tunnin ajan. Kytke lämpö pois ja anna puuron turvota jälkilämmössä 30 - 45 minuuttia.
Tarjoa marjojen ja maidon tai kasvismaidon kanssa.

Yksi annos sisältää 232 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":10,"alcohol":0,"protein":39,"carbohydrates":183},"weight":{"fat":1.02,"alcohol":0,"protein":8.92,"carbohydrates":41.6,"saturated_fat":0.17,"sugar":6.37,"fibre":4.03,"salt":0.77},"percent_raw":{"fat":0.043249255644091766,"alcohol":0,"protein":0.1688780458483584,"carbohydrates":0.7878726985075499},"percent":{"fat":4,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":79},"total":{"kcal":232,"weight":62.88,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":255.16},"item_type":"recipe","recipe_id":37849,"servings":4}}

 
Sulje