Ladataan... Ladataan...

Rosmariinilla maustettu kaalikeitto

Valmistusaineet 4:lle
1 rkl Rypsiöljy
100 g Sipuli
2 kynsi Valkosipuli
0 g Rosmariini, tuore
700 g Valkokaali, keräkaali
2 rkl Siirappi
15 dl Vesi
0 g Maustepippuri
0 g Laakerinlehti
400 g Jauheliha naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 %
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Kuumenna suuressa kattilassa tai kasarissa tilkka öljyä. Lisää pataan suikaloitu sipuli, valkosipuli ja rosmariini. Kuullota sipuli pehmeäksi ja lisää joukkoon kaalisuikaleet. Lisää siirappi ja sekoita. Lisää vesi, maustepippuria ja laakerinlehdet. Anna kiehahtaa ja hauduta miedolla lämmöllä noin puoli tuntia.

Paahda jauheliha pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää jauheliha kattilaan ja hauduta vielä puolisen tuntia. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Keitto vain paranee mitä pitempään se saa hautua.

Yksi annos sisältää 258 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":100,"alcohol":0,"protein":89,"carbohydrates":69},"weight":{"fat":10.62,"alcohol":0,"protein":21.4,"carbohydrates":16.53,"saturated_fat":1.89,"sugar":16.18,"fibre":4.2,"salt":0.94},"percent_raw":{"fat":0.3864473350981902,"alcohol":0,"protein":0.34621495228365634,"carbohydrates":0.2673377126181535},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":258,"weight":71.76,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":691.6},"item_type":"recipe","recipe_id":1023372,"servings":4}}

 
Sulje