Ladataan... Ladataan...

Ruohosipulikeitto

Valmistusaineet 4:lle
5 dl vettä
2.5 dl ruoka-floraa
2 pkt Créme bonjour -ruohosipulituorejuustoa
0.5 tl (jauhettu) valkopippuria
2 tl juoksevaa hunajaa
1 tl suolaa
3 rkl vaaleaa maizena-suurustetta
50 rkl (silputtu) Ruohosipulia
Vartaat
5 kpl porkkanoita
1 kpl kukkakaaleja
170 g Pekonia
Ohjeet

Lisäksi tarvitset bambutikkuja.

Valmista nopea keitto. Mittaa kattilaan vesi. Lorauta joukkoon ruokakerma ja lusikoi juusto. Mausta.
Lisää suuruste suoraan keittoon. Hauduta pari minuuttia.
Tee keiton lisäkkeet. Kuori ja paloittele porkkanat reiluiksi paloiksi. Irrota kukkakaalit pieniksi kukinnoiksi ja huuhtele. Keitä kasviksia 5 minuuttia.
Paista pekonit rapeiksi.
Pyöräytä höyrytettyjä kasviksia hetki paistinpannulla pekonin rasvassa.
Tarjoa lisäkekasvikset ja suikaloitu pekoni keiton kanssa. Voit joko tehdä annosvartaita tai laittaa lisäkkeet tarjoilukulhoon, josta jokainen voi ottaa keittoonsa sopivan määrän.
Saksi ennen tarjoilua keittoon reilusti ruohosipulia makua antamaan.

Yksi annos sisältää 548 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":379,"alcohol":0,"protein":74,"carbohydrates":95},"weight":{"fat":41.4,"alcohol":0,"protein":18.2,"carbohydrates":23.35,"saturated_fat":21.5,"sugar":14.01,"fibre":5.92,"salt":2.65},"percent_raw":{"fat":0.6915412716325356,"alcohol":0,"protein":0.135090004996426,"carbohydrates":0.17336872337103837},"percent":{"fat":69,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":17},"total":{"kcal":548,"weight":127.03,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":597.13},"item_type":"recipe","recipe_id":390,"servings":4}}

 
Sulje