Lisäksi tarvitset bambutikkuja.
Valmista nopea keitto. Mittaa kattilaan vesi. Lorauta joukkoon ruokakerma ja lusikoi juusto. Mausta.
Lisää suuruste suoraan keittoon. Hauduta pari minuuttia.
Tee keiton lisäkkeet. Kuori ja paloittele porkkanat reiluiksi paloiksi. Irrota kukkakaalit pieniksi kukinnoiksi ja huuhtele. Keitä kasviksia 5 minuuttia.
Paista pekonit rapeiksi.
Pyöräytä höyrytettyjä kasviksia hetki paistinpannulla pekonin rasvassa.
Tarjoa lisäkekasvikset ja suikaloitu pekoni keiton kanssa. Voit joko tehdä annosvartaita tai laittaa lisäkkeet tarjoilukulhoon, josta jokainen voi ottaa keittoonsa sopivan määrän.
Saksi ennen tarjoilua keittoon reilusti ruohosipulia makua antamaan.