Ladataan... Ladataan...

Rusinainen kaalikeitto

Valmistusaineet 4:lle
900 g Valkokaali, keräkaali
1 kpl Sipuli
350 g Tomaatti
10 dl Vesi
3 kpl Kasvisliemikuutio
0.25 tl Mustapippuri
300 g Omena, ulkomainen, kuorineen, keskiarvo
1.5 rkl Rusina
2 rkl Lipstikka, tuore
2 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Hienonna kaali, kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi tomaatit.

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää liemikuutiot, kasvikset ja sipuli. Mausta pippurilla.

Keitä kannen alla, kunnes kaali on lähes pehmeää.

Kuori ja kuutioi omena joukkoon, lisää myös rusinat. Keitä vielä noin 10 minuutin ajan.

Hienonna keittoon persiljaa ja lipstikkaa.

Yksi annos sisältää 146 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":19,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":106},"weight":{"fat":1.77,"alcohol":0,"protein":4.49,"carbohydrates":22.57,"saturated_fat":0.78,"sugar":20.97,"fibre":7.89,"salt":3.74},"percent_raw":{"fat":0.12858951204973684,"alcohol":0,"protein":0.1445698410840294,"carbohydrates":0.7268406468662337},"percent":{"fat":13,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":73},"total":{"kcal":146,"weight":62.21,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":665.01},"item_type":"recipe","recipe_id":1025010,"servings":4}}

 
Sulje