Lisäksi tarvitset 1 tl anista tai fenkolia/4 annosta.
Liuota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen. Jos käytät kuivahiivaa, sekoita se jauhoihin ja käytä lämpimämpää nestettä. Lisää raaste, suola, siirappi, rouhittu anis ja hiutaleet. Alusta taikinaan jauhot sekä loppuvaiheessa öljy.
Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa noin kaksinkertaiseksi. Kaada se sitten jauhotetulle leivinalustalle ja jaa se kolmeen osaan. Leivo taikinasta kolme pitkulaista pötköä ja kietaise niistä kukin solmulle. Kohota.
Ripottele leiville juustoraastetta ja paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 25–30 minuuttia.
Porkkanaraasteen voi korvata kesäkurpitsa- tai omenaraasteella. Kaurahiutaleet voi korvata kauraleseillä.