Ota parsakaalista varret ja pilko ne hienoksi. Pilko myös kukinnot, mutta pidä varret ja kukinnot erillään. Pane varret ja sipuli kasariin maidon, liemen ja mausteiden kanssa.
Kuumenna kiehumispisteeseen, pane kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia, kunnes ainekset ovat juuri ja juuri kypsiä. Lisää kukinnot ja jatka keittämistä vielä 5 minuuttia.
Siivilöi seos ja pidä neste ja kiinteät aineet erillään. Pane vihannekset monitoimikoneeseen ja sekoita todella kauan aikaa kaapien seosta laidoilta muutaman kerran, kunnes olet saanut erittäin tasaisen, melkeinpä kiiltävän soseen. Sinun on ehkä lisättävä vähän nestettä monitoimikoneeseen saadaksesi seoksesta tasaisen.
Terien hitaasti hyrrätessä kaada neste joukkoon hitaasti ja jatka sekoittamista, kunnes tulos on tasainen. Kaada seos takaisin kasariin ja lämmitä varovasti tarjoiltavaksi. Tarkista myös mausteet. Koristele annokset tuorejuustonokareella.