Leikkaa broilerinrintafileet pitkittäin kahtia ja sitten vielä kahtia. Sekoita matalassa astiassa marinadin ainekset. Pujota broilerinpalat liotettuihin puisiin tai teräksisiin grillitikkuihin ja pane vartaat marinadiin.
Peitä ja anna marinoitua jääkaapissa noin kaksi tuntia. Valmista kastike. Kuullota öljyssä sipuli ja chili. Sekoita joukkoon mantelijauhe ja tomaattipyree ja anna kiehahtaa.
Lisää kookosmaito koko ajan sekoittaen, mausta suolalla ja anna kiehahtaa.
Valmista kuskus. Kuullota öljyssä curry, chili ja sipulit.
Sekoita joukkoon kasviskuutiot sekä suola ja anna kiehahtaa. Lisää vesi, kiehauta ja lisää kuskus koko ajan sekoittaen.
Ota kattila pois liedeltä. Pane kansi päälle ja anna hautua noin 10 minuuttia, kunnes kuskus on kypsää. Kypsennä vartaita grillissä tai pannulla 7-10 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Kääntele vartaita ja sivele niitä useita kertoja marinadilla.