Juustokastike: Sulata margariini kattilassa. Sekoita joukkoon jauhot samalla voimakkaasti vatkaten –kastike ei saa palaa kiinni. Kaada joukkoon maito vähän kerrallaan ja anna kiehua. Vatkaa aina kokkareet pois ennenkuin lisäät maitoa. Jatka, kunnes kastike on tasaista ja riittävän paksua. Mausta suolalla ja valkopippurilla makusi mukaan. Sekoita joukkoon lähes kaikki juustoraaste ja sekoita, kunnes se on sulanut. Jos kastikkeesta tulee liian paksua, ohenna maidolla.
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele uunivuoka. Pane vuokaan vuorotellen kerros kastiketta, pinaattia, lohta ja lopulta lasagnelevyjä. Mausta lohi vastajauhetulla mustapippurilla ja tuoreilla yrteillä. Lasagnelevyjen päälle tulee vielä kerros juustoraastetta. Sitten vielä kerrokset pinaattia, lohta, lasagnelevyjä ja päällimmiseksi juustokastiketta.
Paista lasagnea uunissa puolen tunnin ajan alumiinifoliolla peitettynä. Ota folio pois, ripottele pinnalle loppu juustoraaste ja paista vielä 10 minuuttia, kunnes juusto saa väriä.