Ladataan... Ladataan...

Sienillä kuorrutettu kukkakaali

Valmistusaineet 2:lle
500 g Kukkakaali
200 g Herkkusieni
1 kpl Sipuli
2 dl Flora Ruoka 7 % ruokakerma
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
3 rkl (silputtu) Persilja, tuore
10 g Juustoraaste, kevyt, rasvaa 12%
Ohjeet

Puhdista sienet tarvittaessa pullasudilla. Paloittele tai viipaloi sienet ja paista niitä hetki omassa liemessään, kunnes neste on lähes haihtunut. Lisää silputtu sipuli ja anna hautua hetken aikaa.

Kaada joukkoon ruokakerma ja anna hautua hiljalleen 5-10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.

Nosta kukkakaalipalat kahdelle tai yhdelle uuninkestävälle vadille. Levitä päälle sienikastike ja ripottele pinnalle juustoraaste ja persilja. Kuorruta grillivastuksen alla, kunnes pinta saa herkullisen värin.

Yksi annos sisältää 184 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":91,"alcohol":0,"protein":43,"carbohydrates":50},"weight":{"fat":9.03,"alcohol":0,"protein":9.61,"carbohydrates":11.22,"saturated_fat":3.15,"sugar":8.49,"fibre":8.07,"salt":1.84},"percent_raw":{"fat":0.49363207564798467,"alcohol":0,"protein":0.23352802347523913,"carbohydrates":0.27283990087677623},"percent":{"fat":49,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":185,"weight":51.410000000000004,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":487.38},"item_type":"recipe","recipe_id":1023622,"servings":2}}

 
Sulje