Ladataan... Ladataan...

Sienillä kuorrutettu parsakaali

Valmistusaineet 4:lle
50 g Salottisipuli
200 g Suppilovahvero
3 tl Rypsiöljy
1 prk Flora Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
1 dl Raejuusto rasvaton, vähälaktoosinen
0.25 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
400 g Parsakaali brokkoli
Ohjeet

Silppua sipuli ja kuullota se pehmeäksi öljyssä. Lisää silputut sienet ja hetken kuluttua kevyt&paksu. Anna hautua hiljalleen hetken aikaa. Lisää raejuustoja ja mausta kastike.

Kuori sillä välin parsakaalin varsiosa ja huuhdo kaali. Viipaloi varsiosa ja paloittele nuppuosa. Höyrytä tai kypsennä vähässä vedessä kovan kypsäksi. Levitä vuokaan. Kaada kastike tasaisesti parsakaalien päälle ja kuorruta uunissa 225 asteessa tai grillivatuksen alla muutama minuutti.

Vinkki

Nauti sellaisenaan täysjyväleivän ja salaatin kera tai lisäkkeeksi.

Voit käyttää myös 2 pussia pakasteparsakaalia. Kypsennä niitä hetken aikaa mikrossa tai vähässä vedessä. Ruokaan sopii myös kukkakaali.

Yksi annos sisältää 131 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":63,"alcohol":0,"protein":44,"carbohydrates":24},"weight":{"fat":6.54,"alcohol":0,"protein":10.2,"carbohydrates":5.69,"saturated_fat":1.18,"sugar":3.2,"fibre":4.1,"salt":0.59},"percent_raw":{"fat":0.48092560575288773,"alcohol":0,"protein":0.33330385087200964,"carbohydrates":0.18577054337510268},"percent":{"fat":48,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":19},"total":{"kcal":131,"weight":31.499999999999996,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":250.23},"item_type":"recipe","recipe_id":1024383,"servings":4}}

 
Sulje