Ladataan... Ladataan...

Sieniraviolit ja tomaattikastike

Valmistusaineet 4:lle
Kastike:
1.5 dl oliiviöljyä
2 kynsi valkosipulin kynttä
3 kpl salottisipulia
8 kpl (iso) kypsiä tomaatteja
0.5 dl sokeria
Raviolitäyte:
200 g Siitakesieniä
2 kpl salottisipulia
0.5 dl valkoviiniä
0.5 tl suolaa
0.5 tl pippuria
0.5 tl suolaa
0.5 tl pippuria
0.5 tl suolaa
0.5 tl pippuria
Taikina:
1 kpl kananmunan keltuainen
2 dl vehnäjauhoja (vajaa 2 dl / 4 annosta)
0.5 tl suolaa
Ohjeet

Paista hienonnetut siitakesienet ja sipulit kattilassa. Lisää valkoviini ja keitä kunnes neste on haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä.
Sekoita raviolitaikina tasaiseksi ja tee pastakoneella tai kaulimella kaksi niin ohutta levyä kuin mahdollista. Lisää toiseen täytettä noin kahvilusikallinen tasasin välein.
Aseta toinen taikinalevy kanneksi ja painele välit tiiviisti kiinni ja leikkaa taikinapyörällä neliöiksi. Keitä ravioleja suolalla maustetussa vedessä 2-3 minuuttia.
Valmista kastike paksupohjaisessa kattilassa. Kuumenna öljy, murskatut valkosipulinkynnet ja hienonnetut salottisipulit. Lisää kahden minuutin kuluttua kaltatut tomaatit, sokeri ja pippurit, ja keitä hiljalleen kunnes lähes kaikki neste on haihtunut. Kaada seos tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Mausta kastike suolalla. Voit käyttää myös vähän kuohukermaa kastikkeen pehmentämiseen.

Yksi annos sisältää 583 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":332,"alcohol":8,"protein":33,"carbohydrates":210},"weight":{"fat":36.94,"alcohol":1.14,"protein":8.2,"carbohydrates":52.49,"saturated_fat":5.28,"sugar":25.72,"fibre":8.95,"salt":3.09},"percent_raw":{"fat":0.5700848608093262,"alcohol":0.013652658367622155,"protein":0.056248095164815666,"carbohydrates":0.360014385658236},"percent":{"fat":57,"alcohol":1,"protein":6,"carbohydrates":36},"total":{"kcal":583,"weight":141.81,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":559.13},"item_type":"recipe","recipe_id":739,"servings":4}}

 
Sulje