Ladataan... Ladataan...

Silakka-perunavuoka

Valmistusaineet 5:lle
400 g Silakkafilee
800 g Peruna-sipulisekoitus, pakaste
300 g Kesäkurpitsa
1 tl Merisuola, vuorisuola
0.5 tl Mustapippuri
0 g Maustepippuri
250 g Becel Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
1.5 dl Rasvaton maito
Ohjeet

Puolita silakkafileet. Jos fileet ovat isoja, poista selkäeväät saksilla. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi tai suikaloi se. Sekoita keskenään becel kevytruoka ja maito. Lado kerroksittain vuokaan peruna-sipulisuikaleet, raastettu kesäkurpitsa ja puolitetut silakkafileet. Ripottele kerrosten väliin mausteet. Liruttelee myös nesteseosta väleihin ja loput vuoan pinalle. Ravistele kevyesti. Kypsennä uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 45 minuuttia aluksi 225 asteessa ja 15 minuutin kypsennyksen jälkeen 200 asteessa.

Vinkki

Nauti raasteen tai salaatin kera.

Yksi annos sisältää 275 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":88,"alcohol":0,"protein":72,"carbohydrates":115},"weight":{"fat":9.56,"alcohol":0,"protein":17.54,"carbohydrates":27.99,"saturated_fat":2.28,"sugar":2.27,"fibre":2.53,"salt":1.42},"percent_raw":{"fat":0.3207833993953633,"alcohol":0,"protein":0.26169779799387227,"carbohydrates":0.4175188026107644},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":42},"total":{"kcal":275,"weight":63.59000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":381.55},"item_type":"recipe","recipe_id":1024578,"servings":5}}

 
Sulje