Ladataan... Ladataan...

Sillikaviaari ja uudet perunat

Valmistusaineet 4:lle
200 g Sillifileitä
2 dl kuohukermaa
2 dl sokeria
10 g Etikkaa
1 kpl sipuli
3 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
Lisäkkeeksi
12 kpl uusia perunoita
Ohjeet

Käytä kevyesti suolattuja sillifileetä. Voit korvata sipulin palalla purjoa. Paloittele silli pieniksi kuutioiksi. Vaahdota kerma, mausta sokerilla ja etikalla. Silppua purjo tai sipuli, hienonna kovaksi keitetyt munat. Sekoita sillikaviaaarin ainekset ja tarkista maku.
Tarjoa uusien perunoiden kanssa.

Vinkki

Voit tarjota kaviaarin myös tumman leivän kanssa.

Yksi annos sisältää 621 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":260,"alcohol":0,"protein":62,"carbohydrates":299},"weight":{"fat":28.78,"alcohol":0,"protein":15.37,"carbohydrates":74.25,"saturated_fat":15.02,"sugar":46.52,"fibre":2.03,"salt":6.51},"percent_raw":{"fat":0.41946180334141053,"alcohol":0,"protein":0.09954998451363711,"carbohydrates":0.4809882121449524},"percent":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":48},"total":{"kcal":621,"weight":188.48000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":380},"item_type":"recipe","recipe_id":791,"servings":4}}

 
Sulje