Ladataan... Ladataan...

Silliä tomaatti-basilikakastikkeessa

Valmistusaineet 6:lle
180 g Kevytsuolattua Islannin silliä
300 g Tomaatti
10 g Basilika, tuore
0.3 tl (jauhettu) Mustapippuri
1 rkl Basilika, tuore
Ohjeet

Huuhdo sillifileet ja kuivaa ne talouspaperilla. Leikkaa parin sentin paloiksi ja nosta lasipurkkiin tai kulhoon. Leikkaa yhden tomaatin lihaosa kuutioiksi. Kaada sisus sekoituskannuun. Poista tomaateista (tomaatit voivat olla vähän pehmeitäkin) kanta, leikkaa ne muutamaan osaan ja nosta sekoituskannuun. Lisää basilikanlehdet ja soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Mausta mustapippurilla. Tarkista maku ja kaada sillipalojen päälle. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai pidempään. Koristele basilikanlehdillä ja pienillä tomaattikuutioilla ennen ruokailua.

Vinkki

Silli tomaatti-basilikakastikkeessa maistuu erityisen hyvin uusien perunoiden kanssa ja silloin ei tarvita voita!

Yksi annos sisältää 77 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":45,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":10},"weight":{"fat":4.97,"alcohol":0,"protein":5.47,"carbohydrates":2.41,"saturated_fat":0.81,"sugar":1.71,"fibre":0.76,"salt":0.9},"percent_raw":{"fat":0.5864006321332982,"alcohol":0,"protein":0.28713995754489446,"carbohydrates":0.12645941032180738},"percent":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":13},"total":{"kcal":76,"weight":17.03,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":82.09},"item_type":"recipe","recipe_id":1023904,"servings":6}}

 
Sulje