Lisäksi tarvitset timjamin oksan.
Silppua sipulit ja valkosipuli veitsellä hyvin pieniksi. Sulata voi tilavassa kattilassa ja paista siinä nopeasti ensin valkosipuli ja sen jälkeen tavallinen sipuli. Kun sipulit ovat kuullottuneet, lisää niiden joukkoon viini, vesi ja timjamin oksa. Pyöräytä päälle pippuria myllystä. Anna kiehahtaa hiljalleen.
Kaada puhdistetut simpukat kiehuvaan liemeen ja peitä kattila tiiviillä kannella. Ravistele kattilaa välillä. Keitä simpukoita muutamia minuutteja, kunnes kuoret aukeavat. Nosta avautuneet simpukat kuorineen liemestä. Lisää liemeen hienoksi hakattua persiljaa ja tarvittaessa suolaa. Kiehauta lientä vielä hetki kovalla lämmöllä.
Annostele simpukat kuorineen syville lautasille ja kaada kuuma liemi päälle. Koristele persiljasilpulla. Nauti belgialaiseen tapaan uunissa kypsennettyjen ranskalaisten perunoiden ja valkosipulimajoneesin kanssa.