Ladataan... Ladataan...

Sipulinvarsikastike

Valmistusaineet 2:lle
50 g Sipuli
50 g Kurkku
1 dl Kermaviili vähälaktoosinen, rasvaa 3,5 %
2 tl Sinappi
100 g Tomaatti
0.3 tl Ruokasuola
0.3 tl (jauhettu) Mustapippuri
Ohjeet

Poista tomaatista sisus eli käytä vain hedelmäliha. Helpoiten se onnistuu, kun viillät tomaattilihaan ristikkäisviillon ja puristat kevyesti siemenet ja kostean sisuksen pois.

Leikkaa tomaattiliha ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Silppua uuden sipulin varret. Sekoita ne ja sinappi kermaviilin joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

Yksi annos sisältää 59 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":20,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":28},"weight":{"fat":2.11,"alcohol":0,"protein":2.66,"carbohydrates":6.74,"saturated_fat":1.11,"sugar":4.03,"fibre":1.47,"salt":1.17},"percent_raw":{"fat":0.3361851888283859,"alcohol":0,"protein":0.18761204793626826,"carbohydrates":0.4762027632353458},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":48},"total":{"kcal":60,"weight":19.29,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":156.7},"item_type":"recipe","recipe_id":1023897,"servings":2}}

 
Sulje