Ladataan... Ladataan...

Sitruskypsytetty kala eli ceviche

Valmistusaineet 4:lle
300 g Kuhafilee
50 g Lime
0.5 tl Ruokasuola
0.5 kpl Chili, tuore
10 g Korianteri
0.75 dl Oliiviöljy
Ohjeet

Poista kalasta ruodot. Viipaloi kala ja nosta viipaleet kulhoon.

Purista mehu limestä. Kaada limetin mehu kalaviipaleille. Kypsytä jääkaapissa noin 2 tuntia, kunnes kala muuttuu vaaleaksi.

Valuta sitrusmehu pois ja mausta suolalla, chilillä ja korianterilla.

Kaada joukkoon myös öljy. Tarjoa pikkusuolaisena.

Yksi annos sisältää 210 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":158,"alcohol":0,"protein":50,"carbohydrates":2},"weight":{"fat":17.43,"alcohol":0,"protein":12.31,"carbohydrates":0.44,"saturated_fat":2.52,"sugar":0.42,"fibre":0.48,"salt":0.89},"percent_raw":{"fat":0.7546875961259312,"alcohol":0,"protein":0.2368818874685987,"carbohydrates":0.008430516405470294},"percent":{"fat":75,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":1},"total":{"kcal":210,"weight":34.49,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":110.75},"item_type":"recipe","recipe_id":1024774,"servings":4}}

 
Sulje