Leikkaa klementiineistä/mandariineista "hattu" pois, säästä.
Leikkaa veitsellä kaikki hedelmäliha kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella, siivilöi talteen 1 dl mehua.
Sekoita keskenään klementiinimehu ja limetin mehu.
Vatkaa muna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoita munavaahto ja kermavaahto keskenään.
Liota liivatelehteä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Puristele kuivaksi.
Kuumenna 1 rkl sitrusmehua ja liuota liivatelehti siihen. Anna pieni hetki jäähtyä ja kaada ohuena nauhana vaahtoon. Kaada loppu sitrusmehu joukkoon.
Täytä klementiinit seoksella. Anna hyytyä jääkaapissa noin tunnin ajan.
Vatkaa loppu kerma vaahdoksi. Makeuta.
Koristele klementiinit kermavaahdolla ja appelsiinin kuoriraasteella.