Sekoita öljyyn hunaja, n. puolet sitruunan raastetusta kuoresta ja mehusta sekä pari oksaa hienonnettua basilikaa. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla ja sivele marinadi palojen pintaan. Anna maustua hetki. Leikkaa vihannekset reiluiksi paloiksi ja kuullota niitä hetki öljyssä pannulla. Lisää joukkoon säilötyt tomaatit ja mausta suolalla ja pippurilla ja anna hautua n. 10 minuuttia. Levitä kasvikset uunivuoan reunoille. Nosta broileripalat uunivuokaan ratatouille-vihannesten keskelle ja levitä niiden päälle basilikanlehtiä ja sitruunan toinen puolikas viipaleina. Pirskottele loput marinadista vihannesten päälle ja kypsennä 200 asteisessa uunissa 30-35 min.
Testaa kypsyyttä pistämällä tikulla tai terävällä veitsen kärjellä broilerinrinnan paksuimpaan kohtaan. Kun ulos tuleva neste on kirkasta, liha on kypsää.