Ota kalkkuna huoneenlämpöön. Poista muovi päältä ja painele kosteus talouspaperiin.
Pese sitruuna hyvin, kuivaa ja raasta kuori. Purista mehu ja sekoita mausteet sen joukkoon, samoin öljy ja raastettu kuori. Kaada marinadi suolalla maustettujen kalkkunaleikkeiden päälle, sekoita ja anna marinoitua ainakin puoli tuntia huoneenlämmössä.
Käsittele sillä välin kasvikset. Kuori bataatti ja leikkaa se 2-3 cm:n viipaleiksi. Kuori sipulit ja leikkaa kahteen osaan. Pese perunat hyvin ja halkaise kahtia. Puhdista paprika ja leikkaa se ja kesäkurpitsa isoiksi paloiksi.
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla. Levitä perunan puolikkaat toiselle reunalle, sipulit ja bataatti sivuille. Pirskota päälle öljyä. Ota vähän marinadia lusikalla ja tiputtele sitä sipulin ja perunoiden puolikkaille. Työnnä uunipannu kuuman uunin keskiosaan ja kypsennä 20-25 minuuttia.
Nosta lämpö 250 asteeseen siksi aikaa, kun otat pannun pois uunista ja levität siihen kalkkunaleikkeet, paprika- ja kesäkurpitsapalat. Pirskota marinadi joukkoon ja ripottele kasvisten päälle tuoretta tai kuivattua timjamia. Pannu on kuuma, älä polta itseäsi. Työnnä se takaisin uuniin ja vähennä lämpö 225 asteeseen. Kypsennä vielä n. 15 minuuttia.
Tarjoa suoraan pannusta tai annostele lautasille. Lusikoi marinadi kalkkunaleikkeiden ja kasvisten päälle kastikkeeksi.