1. Viipaloi tofu. Yhdistä marinadin ainekset kannellisessa rasiassa. Lisää tofu ja ravistele rasiaa kansi päällä niin, että marinadi leviää tasaisesti. Anna maustua huoneenlämmössä noin tunnin ajan tai muutama tunti jääkaapissa.
2. Kuumenna paistinpannu ja paista siinä marinoidut tofuviipaleet kauttaaltaan kauniin värisiksi ja rapeiksi.
3. Yhdistä laakealla lautasella seesaminsiemenet ja teelehdet. Kierittele vastapaistetut tofuviipaleet heti seoksessa. Tarjoa tofu runsaan salaatin kanssa. Valuta paistetuille tofuille halutessasi tilkka seesamiöljyä mausteeksi.
Valmistusaika 15 minuuttia.
Paahdettu seesamiöljy on vaaleaa seesamiöljyä maistuvampaa. S kestää paistamista, mutta älä anna sen kuumentua liikaa, jottei se muutu ikävän hajuiseksi. Paistamisessa voi käyttää myös rypsiöljyä.