Mittaa soijarouhe ja vesi ja anna liota pakkauksen ohjeen mukainen aika. Kuullota silputtua sipulia hetken aikaa pannulla öljyssä. Sekoita joukkoon turvonnut soijarouhe ja hetken kuluttua tomaattimurska ja mausteet. Anna porista kannen alla noin 15 minuuttia. Huuhdo ja ravistele sillä välin kiinankaali ja suikaloi vaalea osa ohueksi ja vihreä osa vähän suuremmiksi paloiksi. Lisää vaalea osa kastikkeen joukkoon ja anna kypsyä muutama minuutti ja lisää vasta sen jälkeen vihreämmät lehdet. Anna niiden kypsyä vain sen verran, että ne pehmenevät ja kuumenevat, mutta väri säilyy kuitenkin kauniin vihreänä. Tarkista maku.
Sekoita salsakastikkeen aineet keskenään.
Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan ja nosta pöytään.
Nosta kaikki tarjottava pöydälle. Mukaan voit liittää myös soijakevycremeä.