Keitä ja käsittele soijasuikaleet pakkauksen ohjeen mukaan ennen ruoanvalmistusta (10 minuuttia 15 dl vettä).
Kaada kookosmaito vokkipannuun tai paistokasariin. Kuumenna ja sekoita joukkoon pakastesipulit sekä curry- ja inkivääritahnat. Lisää joukkoon keitetyt, valutetut soijasuikaleet, kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljalleen noin 20 minuuttia ennen pakastevihannesten lisäämistä. Keitä edelleen miedolla lämmöllä kiehumispisteen alkamisesta noin 8 minuuttia. Tarkista maku. Purista joukkoon lopuksi vähän lime- tai sitruunamehua.
Suolan tilalla voit käyttää thaimaalaista kalakastiketta. Nauti lisukkeeksi esim. täysjyväriisiä, täysjyväriisinuudeleita tai kaura+riisiä.
100g kuivia soija suikaleita on keitettynä noin 400 g