Jauha karppisokeri tomuksi sauvasekoittimella (noin 5 s).
Erottele keltuaiset ja valkuaiset.
Vatkaa keltuaiset ja karppisokeri keskenään kuohkeaksi.
Sulata suklaa ja margariini ja jäähdytä hieman.
Sekoita tuorejuusto ja kaakaojauhe suklaa-rasvaseokseen.
Sekoita suklaaseos ja keltuaisvaahto keskenään.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Kääntele vaahto taikinaan.
Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
Paista 175 asteisen uunin keskiosassa 175 asteessa noin 35-40 minuuttia. Anna jäähtyä.
Kuorrutus: Kuumenna kerma kattilassa ja sulata suklaa ja margariini joukkoon.
Levitä hieman jäähtynyt seos kakun päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa ennen tarjoilua.