Ota kaksi leivinpaperiarkkia esille ja voitele toinen kevyesti levitteellä (lähtee paremmin irti). Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
Mittaa kulhoon jauhot, kaakao ja leivinjauhe ja sekoita hyvin. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita nostellen jauhoseos joukkoon siivilän läpi. Painele paakut ja lisää sen jälkeen myös siivilään jääneet rouheet taikinaan. Levitä taikina tasaisesti pellin päällä olevalle voidellulle leivinpaperille. Paista 225 asteessa 7-10 min uunin toiseksi alimmalla tasolla. Varo polttamasta. Ota uunista ja anna jäähtyä 2-3 minuuttia ennen kuin kumoat levyn toisen leivinpaperin päälle.
Anna jäähtyä ja sekoita sillä välin täyte ja viipaloi mansikat. Levitä rahkatäyte tasaisesti torttulevylle ja viipaloidut mansikat sen pinnalle. Jätä pitkiin sivuihin noin 1 cm ilman täytettä ja mansikoita, niin kiertäminen onnistuu paremmin. Kierrä levy täytteineen rullaksi paperia apuna käyttäen. Kietaise paperi tiuksti rullan päälle ja anna mehevöityä viileässä 2-3 tuntia, jos on aikaa. Leikkaa viipaleiksi ja koristele halutessasi vielä mansikoilla ja mintun oksilla.
Annoksesta tulee 18 paksumpaa (1 ann=1,5 viip.) tai 24 (1 ann=2 viip.) ohutta viipaletta. Valmiin kääretortun paino on noin 1 kg, mutta paino riippuu munien koosta.