Murskaa keksit tehosekoittajassa tai tukevassa muovipussissa kaulimella nuijien. Lisää pehmeä voi keksimuruihin. Jos voi on kylmää ja kovaa, sulata sitä mikrossa tai kattilassa. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjaisen vuoan pohjalle. Siirrä vuoka kylmään odottamaan.
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa huoneenlämpöinen juusto notkeaksi, ja sekoita siihen sula suklaa ja kardemumma. Vatkaa kerma toisessa astiassa vaahdoksi, mausta se vaniljasokerilla. Yhdistä juusto-suklaaseos kermavaahtoon ja kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle. Siirrä kakku kylmään jähmettymään vähintään neljäksi tunniksi. Koristele kakku vadelmilla.
Voit tehdä kakun 3–4 päivää etukäteen jääkaappiin. Kakku kestää myös pakastamisen.