Taittele suklaa paloiksi ja pane palat kattilaan. Lisää puoli kupillista erittäin vahvaa kahvia. Sulata suklaa miedolla lämmöllä tai vesihauteessa, sekoita ja lisää vähän vettä, jos seos on liian paksua. Ota kasari liedeltä, kun kaikki suklaa on sulanut.
Sekoita puolet raastetusta appelsiininkuoresta suklaaseen. Erottele kananmunat, lisää keltuaiset suklaan joukkoon ja sekoita kunnolla. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää vaahtoon ripaus suolaa. Yhdistä suklaamassa kääntelemällä valkuaisvaahtoon ja sekoita mousse varovasti tasaiseksi. Jaa mousse annosmaljoihin ja koristele annokset lopulla appelsiininkuorella. Pane maljat vähintään kuudeksi tunniksi kylmään. Lisää niihin juuri ennen tarjoilua nokare kermavaahtoa.
Voit lisätä kahvin kanssa mukaan myös hieman rommia.