Ladataan... Ladataan...

Taatelikakku

Valmistusaineet 16:lle
1.5 dl vettä
2 dl taateleita
200 g voita
2 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
0.5 dl kermaa tai maitoa
4.5 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1.5 tl vaniljasokeria
Leivitykseen
1 rkl voisulaa ja korppujauhoja
Ohjeet

Kiehauta vesi ja taatelit kattilassa. Lisää voisula seokseen ja munat yksitellen. Sekoita. Lisää taikinaan sokeri, kerma tai maito sekä vehnäjauhot, joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Sekoita varovasti tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina korppujauhoilla leivitettyyn kakkuvuokaa. Paista 175 asteisen uunin alatasolla 45 min - 1 tunti.

Yksi annos sisältää 264 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":110,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":141},"weight":{"fat":12.17,"alcohol":0,"protein":3.34,"carbohydrates":35.09,"saturated_fat":7.51,"sugar":19.14,"fibre":1.58,"salt":0.55},"percent_raw":{"fat":0.41608963200170584,"alcohol":0,"protein":0.05076998905697331,"carbohydrates":0.5331403789413207},"percent":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":53},"total":{"kcal":265,"weight":79.38,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":77.29},"item_type":"recipe","recipe_id":41515,"servings":16}}

 
Sulje