Ladataan... Ladataan...

Tagliatellepasta ja broileri-pestokastike

Valmistusaineet 4:lle
250 g Tagliatelle nauhapasta
300 g Broilerisuikale, keskiarvo
100 g Punasipuli
1 tl Oliiviöljy
0.5 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
2 rkl Pestokastike, yrttikastike
Ohjeet

Laita pasta kiehumaan runsaaseen suolalla maustettuun veteen ja keitä "al dente" eli älä keitä liian pitkään, jotta purutuntuma säilyy. Valuta hyvin.

Ruskista pastan kiehuessa broilerisuikaleet öljyssä ja lisää suikaloitu sipuli. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Kaada pasta lämmitettyyn kulhoon tai takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon pestokastike sekä broileri-sipuliseos. Tarjoile.

Vinkki

Voit valmistaa pestokastikkeen myös itse.

Yksi annos sisältää 365 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":78,"alcohol":0,"protein":95,"carbohydrates":192},"weight":{"fat":8.63,"alcohol":0,"protein":23.78,"carbohydrates":47.96,"saturated_fat":1.1,"sugar":1.34,"fibre":2.79,"salt":0.94},"percent_raw":{"fat":0.2130446399661075,"alcohol":0,"protein":0.2608983280608701,"carbohydrates":0.5260570319730224},"percent":{"fat":21,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":53},"total":{"kcal":364,"weight":86.54,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":172.06},"item_type":"recipe","recipe_id":1023517,"servings":4}}

 
Sulje