Ladataan... Ladataan...

Thaimaalainen tonnikalasalaatti

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl Porkkana
250 g Kirsikkatomaatti
2 annos Tonnikala öljyssä
4 annos Cashewpähkinä
1.5 rkl Thai kalakastike
5 tl Sokeri
2 kpl Chili, tuore
2 kynsi Valkosipuli
80 g Lime
400 g Kiinankaali
35 g Korianteri
Ohjeet

Kuori ja raasta porkkanat. Puolita kirsikkatomaatit.

Valuta tonnikala öljystä.

Paahda cashewpähkinät kuivalla, kuumalla pannulla.

Sekoita porkkana, tomaatit ja tonnikala keskenään.

Sekoita kastiketta varten sokeri ja kalakastike keskenään.

Poista chileistä halutessasi siemenet ja hienonna palot hyvin pieneksi joukkoon.

Kuori ja purista valkosipulin kynnet mukaan, purista sekaan myös yhden limetin mehu.

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään, kääntele tonnikalaseokseen.

Huuhdo ja suikaloi kiinankaali annoslautasille. Hienonna joukkoon korianteria. Nosta tonnikalaseosta päälle. Ripottele pinnalle cashewpähkinöitä.

Yksi annos sisältää 307 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":140,"alcohol":0,"protein":95,"carbohydrates":72},"weight":{"fat":14.96,"alcohol":0,"protein":22.67,"carbohydrates":17.39,"saturated_fat":2.1,"sugar":13.81,"fibre":4.4,"salt":2.24},"percent_raw":{"fat":0.45670906431894803,"alcohol":0,"protein":0.3074484105514349,"carbohydrates":0.23584252512961693},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":24},"total":{"kcal":307,"weight":77.57000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":326.44},"item_type":"recipe","recipe_id":1024790,"servings":4}}

 
Sulje