Sekoita kulhossa murskattu valkosipuli, yrtit, soijakastike ja vesi.
Kuutioi tofu ja nosta palat marinadiin ja sekoita varovasti. Anna marinoitua puolesta tunnista tuntiin. Suikaloi sipuli sulaneiden wokkivihannesten sekaan.
Pirskota pannulle vähän öljyä ja nosta tofupalat marinoimisliemestä paistumaan. Kääntele ahkerasti, etteivät palat tartu pannuun. Nosta ruskettuneet tofut lautaselle. Lisää pannulle tilkka öljyä ja kuullota vokkivihanneksia muutaman minuutin ajan. Sekoita joukkoon tofupalat, marinoimisliemi ja vesi tai kasvisliemi. Anna hautua hetken. Tarjoa vihreän salaatin ja pakkauksen ohjeen mukaan keitetyn täysjyväriisin kanssa.
Vokkiin voit käyttää maustamatonta tai kylmäsavustettua tofua, jossa on mukavasti savun makua lisänä.