Painele rintafileet ohuiksi pihveiksi. Halutessasi voit marinoida pihviä ennen kypsennystä 0,5–1 tunnin ajan pienessä määrässä makeaa soijakastiketta. Paahda pihvit nopeasti molemmin puolin pannulla kauniin ruskeiksi. Ripottele pihvien päälle vielä hiukan suolaa ja rouhittua mustapippuria. Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Pilko sikkitofu, tomaatit, oliivit ja basilika pieniksi paloiksi ja sekoita aineet keskenään viinietikan ja pähkinärouheen kanssa. Mausta seos.
Pane broileripihvit uunipellille leivinpaperin päälle ja päällystä pihvit tofuseoksella. Paista uunissa 10–15 minuuttia, kunnes liha on täysin kypsää.
Tarjoa lisäkkeenä keitettyä riisiä. Keitä riisiä 2 dl / 4 annosta.
Silkkitofun sijasta päällysteeseen sopii hyvin myös feta- tai vuohenjuusto.