Ladataan... Ladataan...

Tomaatti-katkarapuruukku

Valmistusaineet 4:lle
400 g Katkarapu
1 kpl Sipuli
2 kynsi Valkosipuli
390 g Tomaattimurska
200 g Herkkusieni
3 tl Oliiviöljy
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
1 tl Meirami, kuivattu
40 g Emmental-mozzarella juustoraaste
3 viipale (keskik.) Hiivaleipä (vesi, hiivaleipäjauho)
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Lohko herkkusienet ja säilötyt tomaatit. Kuullota öljytilkassa sipulit, valkosipuli ja herkkusienet. Lisää tomaatit ja sekoita hieman. Mausta suolalla, pippurilla ja tuoreella meiramilla. Lisää katkaravut ja sekoita. Lusikoi pata uunin kestäviin annoskulhoihin. Ripottele päälle juusto- ja leipäraasteseosta ja gratinoi padat 220 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Yksi annos sisältää 221 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":73,"alcohol":0,"protein":87,"carbohydrates":61},"weight":{"fat":7.88,"alcohol":0,"protein":21.24,"carbohydrates":14.8,"saturated_fat":2.47,"sugar":4.17,"fibre":2.73,"salt":1.57},"percent_raw":{"fat":0.3297239931223257,"alcohol":0,"protein":0.3950457565963349,"carbohydrates":0.27523025028133935},"percent":{"fat":33,"alcohol":0,"protein":40,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":221,"weight":54.86,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":300.13},"item_type":"recipe","recipe_id":1027367,"servings":4}}

 
Sulje