Ladataan... Ladataan...

Tomaatti-kesäkurpitsakastike pastalle

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl (keskik.) keskikokoisia kesäkurpitsoja
1 kpl sipuli
2 kynsi valkosipulinkynsiä
2 dl oliiviöljyä
1 ruukku ruukku basilikaa
250 g (rasia) kirsikkatomaatteja
0.5 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
Ohjeet

Halkaise ja viipaloi kesäkurpitsat ja pilko sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä paistokasarissa. Lisää kesäkurpitsaviipaleet. Sekoittele noin 5 minuuttia. Lisää silputut basilikanlehdet sekä halkaistut kirsikkatomaatit. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna ja sekoita kastike pastan joukkoon.

Yksi annos sisältää 452 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":410,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":33},"weight":{"fat":46.03,"alcohol":0,"protein":2.16,"carbohydrates":8.39,"saturated_fat":6.3,"sugar":3.44,"fibre":2.91,"salt":0.8},"percent_raw":{"fat":0.907549542085413,"alcohol":0,"protein":0.018914528159793977,"carbohydrates":0.0735359297547928},"percent":{"fat":91,"alcohol":0,"protein":2,"carbohydrates":7},"total":{"kcal":452,"weight":70.02999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":311.44},"item_type":"recipe","recipe_id":125472,"servings":4}}

 
Sulje