Ota jauheliha hetkeksi huoneenlämpöön ja käsittele sillä välin kasvikset. Suikaloi sipulit, hienonna valkosipuli ja leikkaa porkkanat ohuehkoiksi viipaleiksi. Viipaloi kesäkurpitsa puolikuun muotoisiksi paloiksi. Puhdista ja puolita sienet. Hienonna persilja.
Paista murustettua jauhelihaa hetken aikaa paistokasarissa tai padassa. Lisää suikaloidut sipulit, valkosipulit ja porkkanapennit. Anna porista hetken aikaa ja lisää viipaloitu kesäkurpitsa. Mausta oreganolla tai mielesi mukaan muilla yrteillä kuten Provancen yrteillä. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää puhdistetut ja puolitetut tai viipaloidut herkkusienet ja hetken kuluttua vesi. Anna hautua jonkin aikaa kannen alla.
Mausta suolalla (voit jättää sen myös pois) ja mustapippurilla ja sekoita joukkoon lopuksi persilja.
Voit käyttää muita sieniä esim. pakastettuja suppilovahveroita tai kantarelleja.
Nauti esim. täysjyväpastan tai keitetyn perunan kera. Yhden annoksen paino noin 360 g.