Ladataan... Ladataan...

Tomaattinen peruna-jauhelihavuoka

Valmistusaineet 4:lle
2 rkl öljyä
300 g Jauhelihaa
1 kpl sipuleita hienonnettuna
2 kpl valkosipulinkynsiä hienonnettuna
4 dl siitake- tai herkkusieniä
0.5 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) vastajauhettua mustapippuria
8 kpl kypsiä perunoita viipaleina
4 dl tomaattimurskaa
2 dl (raastettu) vähärasvaista juustoraastetta
Ohjeet

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää sipuli sekä valkosipuli.
Sekoita joukkoon sienet sekä tomaattimurska.
Mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehua 5 minuuttia.
Pane viipaloidut perunat voideltuun vuokaan ja kaada kastike päälle.
Ripottele pinnalle juustoraaste ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Yksi annos sisältää 478 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":244,"alcohol":0,"protein":103,"carbohydrates":131},"weight":{"fat":26.72,"alcohol":0,"protein":25.42,"carbohydrates":32.28,"saturated_fat":9.83,"sugar":6.97,"fibre":5.12,"salt":1.2},"percent_raw":{"fat":0.5102257564904804,"alcohol":0,"protein":0.21576452739536406,"carbohydrates":0.2740097161141554},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":478,"weight":107.54,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":399.97},"item_type":"recipe","recipe_id":503,"servings":4}}

 
Sulje