Ladataan... Ladataan...

Tomaattinen tonnikalapasta

Valmistusaineet 4:lle
200 g Albacore-tonnikalaa vedessä
500 g Tomaattimurska
2 rkl Oliiviöljy
2 kynsi Valkosipuli
2 dl Kapris
1 dl Oliivi, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta, keskiarvo
30 g Anjovisfileet
0.5 tl Mustapippuri
300 g Makaroni tumma, keitetty, suolaa
Ohjeet

Valuta vesi tonnikalasta. Valuta kaprikset, anjovikset ja oliivit vedessä suolan välttämiseksi. Kuivaa talouspaperissa. Silppua anjovikset, siivuta oliivit. Kuumenna kasarissa öljy. Lisää murskattu valkosipuli. Kiehauta. Lisää tonnikala lastalla samalla hienontaen. Lisää sitten tomaattimurska ja loput ainekset. Anna kiehahtaa. Mausta.

Vinkki

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Yksi annos sisältää 264 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":94,"alcohol":0,"protein":73,"carbohydrates":97},"weight":{"fat":10.28,"alcohol":0,"protein":17.98,"carbohydrates":24.09,"saturated_fat":1.48,"sugar":7.47,"fibre":5.04,"salt":3.92},"percent_raw":{"fat":0.35481632625678194,"alcohol":0,"protein":0.2757602796245732,"carbohydrates":0.36942339411864494},"percent":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":37},"total":{"kcal":264,"weight":70.25999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":303.88},"item_type":"recipe","recipe_id":1023461,"servings":4}}

 
Sulje