Ladataan... Ladataan...

Tortellineja vihannesliemessä

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl salottisipuli
1 kpl porkkana
1 varsi lehtisellerin varsi
1 kynsi valkosipulin kynsi
50 g Palsternakkaa
0.5 kpl laakerinlehteä
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
1 tl rypsiöljyä
1 l vettä
0.25 tl suolaa
Lisäksi
400 g tortellineja (esim. pinaatti- tai sienitäytteisiä)
100 g ohueksi suikaloituja kasviksia (esim. porkkanaa, sipulia, lehtiselleriä)
Ohjeet

1. Kuullota kuorittuja, paloiteltuja kasviksia pannukka öljytilkassa. Lisää vesi, hieman suolaa ja kiehauta seos. Anna liemen hautua keskilämmöllä puolesta tunnista tuntiin.
2. Siivilöi liemi ja lisää sekaan tortellinit ja ohueksi suikaloituja kasviksia. keitä lientä, kunnes tortellinit ovat kypsiä. Keittoajan näet pakkauksesta.
3. Tarjoile pasta liemessään.

Vinkki

Itse tehty vihannesliemi on vähäsuolainen, lähes rasvaton ja täyteläisemmän makuinen kuin liemivalmisteesta tehty.

Yksi annos sisältää 322 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":88,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":193},"weight":{"fat":11.31,"alcohol":0,"protein":11.77,"carbohydrates":55.86,"saturated_fat":4.08,"sugar":3.95,"fibre":3.93,"salt":1.39},"percent_raw":{"fat":0.27341678851921825,"alcohol":0,"protein":0.12649193265659073,"carbohydrates":0.6000912788241911},"percent":{"fat":27,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":60},"total":{"kcal":321,"weight":92.29,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":426.35},"item_type":"recipe","recipe_id":73188,"servings":4}}

 
Sulje