Ladataan... Ladataan...

Tortellinivuoka

Valmistusaineet 4:lle
250 g Tortelloni ricotta-pinaatti
KASTIKE:
1 kpl Sipuli
2 kynsi Valkosipuli
1 rkl Oliiviöljy
390 g Tomaattimurska
1 tl Basilika kuivattu
1 tl Oregano, kuivattu
0.5 tl Chilijauhe
1 tl Sokeri
1 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
100 g Tuorejuusto 15 %, valkosipuli
PINNALLE:
100 g Kadett 12 % juustoraaste
Ohjeet

Keitä tortellinit juuri ja juuri kypsiksi ja valuta hyvin.

Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota ne pehmeiksi öljytilkassa. Kaada pannulle tomaattimurska ja lisää mausteet. Kiehauta. Lisää tuorejuusto ja sekoita hyvin.

Laita tortellinit kevyesti voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle tomaattikastike. Ripottele pinnalle juustoraaste ja gratinoi 200 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.

Yksi annos sisältää 345 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":129,"alcohol":0,"protein":69,"carbohydrates":147},"weight":{"fat":14.28,"alcohol":0,"protein":17.16,"carbohydrates":36.55,"saturated_fat":6.87,"sugar":7.6,"fibre":2.48,"salt":3.08},"percent_raw":{"fat":0.3742940413970149,"alcohol":0,"protein":0.1999281462624042,"carbohydrates":0.42577781234058093},"percent":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":43},"total":{"kcal":346,"weight":88.02,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":232.73},"item_type":"recipe","recipe_id":1027363,"servings":4}}

 
Sulje