- Sekoita keskenään huoneenlämpöinen rasva ja rahka. Sekoita joukkoon porkkanasose.
- Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja piparkakkumauste. Sekoita rasva-rahkaseokseen ja vaivaa taikina juuri ja juuri sekaisin.
- Painele taikina palloksi ja pane jääkaappiin kovettumaan ainakin puoleksi tunniksi.
- Ripottele leivinpöydälle jauhoja. Kauli taikina jauhotetulla pöydällä 45 x 36 cm kokoiseksi levyksi.
- Leikkaa taikinasta taikinapyörällä neliöitä.
- Tee viillokset kaikkien neliöiden kulmiin.
- Pane neliöiden keskelle luumusosetta. Kerää joka toinen tortun sakara sormien väliin ja nipistä taikina yhteen tähtitortuksi.
- Voitele tortut munalla ja paista 225 asteessa alimmalla tasolla 10-12 minuuttia.
- Koristele halutessasi tomusokerilla.