Lisäksi tarvitset pinnalle ripoteltavaksi suolaa ja mustapippuria sekä paistovuokaan lihalientä.
Sekoita kaikki marinadiaineet ja anna fileiden marinoitua 12 tuntia paistopussissa tai isossa kulhossa jääkaapissa. Ravista pussia tai kulhoa silloin tällöin, jotta marinadi pääsee levittäytymään tasaisesti joka puolelle.
Ennen paistamista nosta fileet pussista ja pyyhi talouspaperilla. Painele fileitä hieman litteämmiksi ja levitä puristetut valkosipulinkynnet sisäpinnalle.
Sekoita suola, viherpippuri, silputut yrtit ja silputtu minttu. Ripottele ne fileiden sisäpinnalle valkosipulin päälle.
Kiedo liha rullalle ja sido tukevalla puuvillalangalla.
Ruskista rullat nopeasti kuumalla paistinpannulla voissa. Hiero lihan pintaan reilusti suolaa ja mustapippuria.
Kypsennä rullia noin 8–10 minuuttia, 225-asteisen uunin alatasolla uunivuoassa, jonka pohjalla on noin sentti lihalientä.
Tarjoa lohkoperunoiden kera.
Voit tarjota lampaan myös esimerkiksi röstiperunoiden ja vinaigrette-kastikkeen kanssa.