Ladataan... Ladataan...

Uunilohta, perunagnoccheja ja kasviksia

Valmistusaineet 4:lle
500 g Lohifilee
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
4 rkl Tilli, tuore
500 g Perunagnocchi tuorepasta
20 dl Vesi
300 g Parsakaali brokkoli
10 g Parmesanraaste
Ohjeet

Mausta lohifileen pala suolalla ja tillillä. Nosta leivinpaperin päälle uunipannulle. Kypsennä 180 asteessa 15-30 minuuttia palan paksuudesta riippuen. Voit jakaa fileepalan myos ennen ennen kypsennystä samanpainoisiin paloihin. Silloin kypsennysaika on lyhyempi.

Laita pastavesi kuumenemaan. Paloittele parsakaali ja kypsennä höyryssä 5-8 minuuttia. Avaa gnocchipakkaus ja lisää perunagnocchit kiehuvaan veteen. Erottele varovasti toisistaan. Keitä pari minuuttia ja valuta. Nauti heti. Lisää pinnalle vähän parmesaaniraastetta.

Vinkki

Nauti aterialla myös salaattia.

Perunagnocchit ovat italialainen pastaruoka. Niitä voi valmistaa itse, mutta niitä on saatavilla myös kaupoista kylmähyllystä, missä myydään tuorepastaa. Perunagnocchit on esikeitetty, joten ne kypsyvät nopeasti.

Yksi annos sisältää 461 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":163,"alcohol":0,"protein":129,"carbohydrates":169},"weight":{"fat":17.84,"alcohol":0,"protein":31.67,"carbohydrates":41.64,"saturated_fat":3.83,"sugar":1.51,"fibre":1.92,"salt":0.95},"percent_raw":{"fat":0.3537992098076236,"alcohol":0,"protein":0.2791530858432141,"carbohydrates":0.3670477043491623},"percent":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":37},"total":{"kcal":461,"weight":99.36000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":830.23},"item_type":"recipe","recipe_id":1027438,"servings":4}}

 
Sulje