Huuhdo nippusipuli ja muut kasvikset. Silppua sipuli pieneksi tai leikkaa lohkoiksi. Leikkaa vihreät varret renkaiksi. Lorauta pataan tai paistokasariin öljy ja lisää porkkanapalat ja sipulit (varret vasta kypsymisen lopussa). Kuullota hetken aikaa.
Leikkaa sillä välin kiinankaalin lehtien valkoiset lehtiruodot ja vihreät lehdet erikseen. Suikaloi valkoinen osa ja lisää paistokasariin. Sekoita ja lisää joukkoon 4-5 dl kiehuvaa vettä. Anna kiehua hiljalleen hetken aikaa. Leikkaa sillä välin kiinankaalin vihreät lehdet paloiksi. Leikkaa parsakaalin varresta viipaleita suoraan pataan. Sekoita. Paloittele kukkaosa nuppuihin ja lisää ne, paprikapalat ja paloitellut kevytnakit pataan.
Keitä miedolla lämmöllä pari minuuttia ja lisää sen jälkeen kiinankaalilehtisuikaleet ja sipulinvarsirenkaat pataan. Sekoita ja mausta suolalla ja kevyesti musta- tai valkopippurilla. Anna hautua muutama minuutti ja sekoita joukkoon tuore persilja. Tarkista maku ja kypsyys. Kun lisäät kasvikset vähitellen, saat niiden kauniit värit säilymään kirkkaina ja heleinä.
Kun teet pataa syksyllä, talvella ja keväällä varastovihanneksista, kypsyminen kestää pidempään. Sipulinvarsia saa vain kesällä, korvaa ne pelkällä sipulilla.