Nosta lihasuikaleet huoneenlämpöön ja avaa paketti. Kuori porkkana ja lanttu ja leikkaa ne isohkoiksi paloiksi. Silppua sipuli hienoksi. Kuori perunat. Mittaa ½ dl öljyä ja lirauta siitä noin 1 rkl paistokasariin tai suuripohjaiseen pataan, kuumenna ja lisää puolet lihoista. Paista kevyesti ja kaada lautaselle odottamaan. Lisää 1 rkl öljyä ja paista loput lihat ja kaada lautaselle.
Lisää loput öljystää ja porkkana- ja lanttupalat sekä silputtu sipuli paistokasariin. Kuullota muutama minuutti sekoitellen. Kaada sekaan lihasuikaleet sekä lautaselle kertynyt liemi ja 3 dl kiehuvaa vettä. Lisää joukkoon myös puolitetut tai lohkotut perunat ja sekoita. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua tiiviin kannen alla 15-20 minuuttia. Sekoita nostellen muutaman kerran kypsymisen aikana.
Viipaloi sillä välin purjo ja varsisellerin varret ja leikkaa pois ruusukaaleista kanta ja poista huonot lehdet. (400 g:n kotimaisesta ruusukaalipakkauksesta jäi puhdistuksen jälkeen 340 g). Lisää loput kasvikset ja silputtu salvia ja sekoita. Jatka kypsentämistä kannen alla vielä n. 10 minuuttia pari kertaa sekoittaen. Mausta lopuksi suolalla ja musta- tai sekapippurilla myllystä.
Padan seuraksi maistuu ruisleipä.