Ladataan... Ladataan...

Valkosipuli-punajuurikeitto

Valmistusaineet 6:lle
700 g punajuuria
2 kpl (keskik.) perunoita
2 kpl sipuleita
4 kynsi valkosipulinkynsiä
1.5 l vettä
2 kpl kasvisliemikuutioita
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl oreganoa
0.5 tl suolaa
Ohjeet

Kuori ja paloittele punajuuret ja perunat. Hienonna sipulit. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon kasvisfondi tai liemikuutiot, kasvikset ja viinietikka. Anna punajuurten kiehua kypsiksi kannen alla n. 20 minuuttia. Mausta. Soseuta sähkövatkaimella tai sauvasekoittimella. Tarjoile kuumana.

Yksi annos sisältää 77 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":8,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":59},"weight":{"fat":0.82,"alcohol":0,"protein":2.41,"carbohydrates":13.55,"saturated_fat":0.35,"sugar":9.01,"fibre":3.96,"salt":2.2},"percent_raw":{"fat":0.10400998808423052,"alcohol":0,"protein":0.13530792823471072,"carbohydrates":0.7606820836810589},"percent":{"fat":10,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":76},"total":{"kcal":77,"weight":32.300000000000004,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":415},"item_type":"recipe","recipe_id":283488,"servings":6}}

 
Sulje