Ladataan... Ladataan...

Valkosipulinen kikhernelevite

Valmistusaineet 8:lle
2 dl kikherneitä
4 kynsi valkosipulin kynttä
1 rkl oliiviöljyä
0.5 tl merisuolaa
Ohjeet

Soseuta ainekset keskenään tehosekoittimella tai sauvasekoittimella. Mausta esim. chilillä, tilillä, mintulla. Nauti leivän kanssa levitteen tapaan.

Vinkki

Kikherneen sijaan voit käyttää tavallisia kotimaisia keitettyjä herneitä tai esim. valkoisia papuja.

Yksi annos sisältää 37 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":19,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":12},"weight":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":1.4,"carbohydrates":2.93,"saturated_fat":0.28,"sugar":0.18,"fibre":0.79,"salt":0.39},"percent_raw":{"fat":0.5097516725252297,"alcohol":0,"protein":0.15854972219072458,"carbohydrates":0.3316986052840458},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":33},"total":{"kcal":37,"weight":7.97,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":18.83},"item_type":"recipe","recipe_id":70161,"servings":8}}

 
Sulje